Lilypie Third Birthday tickers

24 Şubat 2011 Perşembe

Uzun bir aradan sonra buluştuk.

Bir önceki buluşmaya benim son anda bir işim çıktığından katılamamıştık. Şubat tatili dolayısıyla da toplanamamıştık. Dolayısıyla bir ay olmuş oyun grubu arkadaşlarımızı görmeyeli. Çok özlemişiz. Sanırız onlar da bizi özlemişler. İrem'lerde çok keyifli saatler geçirdik. Kimse huysuzluk yapmadı. Oyuncaklarla ve birbirleriyle çok güzel oyandılar, hatta bir ar oyuna dalıp faaliyet yapmak istemeyeceklerinden korktuk. Ama onu da özlemişler. Meral'in hazırladığı "T" harfinden traktörü yapıştırıp, sürdüler bir de.

Sonrasında çocuklar oynarken kestiğimiz kukla tiyatrosunun hayvancıklarını konuşturdular perde arkasından. Biraz teşvikle hemen hepsi katıldı kukla oyununa. Biraz şarkı söyledik hayvan kuklalarımızla birlikte.. Biraz da kitap okuduk. Sonra bolca resim. Herkes çok farklı resimler çizimler yapıyor. Karakterleri gibi resimleri de çeşit çeşit..


Bu geoform oyunundan istiyorum ben de ama indirimi bitmiş, belki başka bir indirimi yakalarım diye bekleyeceğim. Çok eğitici bir materyal. Zeki kids'ten.
Çıkarken İrem, Ela ve Ece yolculadılar bizi. Zeynep'ler bizden önce kalkmışlardı. Ela ve Ece doğumgünlerine davet etmeyi de unutmadılar. :))
Posted by Picasa

Hiç yorum yok: