Lilypie Third Birthday tickers

19 Şubat 2011 Cumartesi

iyi ki doğdun Rüya!!!

Rüya'nın doğumgünü için buluştuk küçük büyük, kuzenler, bebişler, dayılar, teyzeler, halalar... Çok keyifli bir akşam geçirdik. Teyzem yine döktürmüş, masa enfesti... Mumları üfledikten sonra Rüya güzel bir hoşgeldiniz konuşması yaptı ve o gün için yazdığı şiirini okudu. Yüreğine ve kalemine sağlık Rüyacığım. Rüya'cığımın şiirlerini okumak için bir tık. Doğumgününde açtığımız blog okuyucularla dolsun şiirlerle taşsın.. Seni çok seviyoruz Rüya...
Çınar Rüya ablasına pek rahat vermedi, sürekli ablasını odasına götürdü. Bilmem birşey anlayabildi mi Rüya'cık doğumgününden.. ;)) Bir ara Rüya Çınar ve İrem'e resim yaptırmış, kendisine doğumgünü kartı hazırlatmış. Bugünün anısına. Biraz da rahat nefes alabilmek için sanırım. ;) Çok şekerler bu çocuklar. :))
Bir sürü balon vardı. Sürekli azaldı balon sayısı nedense.. Bazıları saklandı, bazıları patlatıldı. ;) Bir ara kırmızı bir balon yere düşürülmemeye çalışıldı, havalarda uçuruldu. Ama Çınar'ı takip ederken ben vuramayıp düşürdüm. Cezam ne hatırlamıyorum. ;) Herkes balonlarla oynadı velhasıl.

Şekil 2a.
Gecenin bir vakti, caaanım sofranın yakınına bile yanaşmamış olan Çınar teyzesinden patlamış mısır ve süt istedi. Teyzesi de ara tara mısırı buldu ve iki arada bir derede patlattı mısırları. Çınar hiç bir yemeği Şekil 2a'da görüldüğü gibi keyifle ve iştahla yemiyor maalesef.. İki gündür biey yemeyen Çınar patlamış mısır ve sütle karnını doyuruyor.

Nice yıllara Rüya'cığım..
Posted by Picasa

Hiç yorum yok: