Lilypie Third Birthday tickers

7 Nisan 2010 Çarşamba

Çınar çiçeği

Yeni evimizden ilk yazımızla merhaba :)
Epeydir telefon ve internet bağlantımız yoktu. Çok uzak kaldık buralardan. Zaten koşturmacadan fazla da fırsatımız olmadı ama kısa bir yazıyla giriş yapalım... Yeni evimizin en güzel ve en değişik mekanı balkon. Çünkü eski evimizde de kocaman bir balkonumuz olmasına rağmen yaz kış fırtınasıyla ünlü balkonumuzu kullandığımız zamanlar bir elin parmak sayısını geçmez. Şimdi çok yüksek olmasına rağmen kullanabildiğimiz bir balkonumuz var. Ve en çok istediğim şey balkonda mevsim çiçekleri yetiştirmek.. İşte bunu da Çınar'ın şeçtiği şakayık çiçekleriyle gerçekleştirdik. Salondaki çiçeklerimizi balkona yerleştirerek balkonumuzu yeşillendirmiştik. Çınar her sabah çiçekleri suluyor. Daha önce fıs fıs olayını sadece deterjan şişelerinde gördüğünden eline ilk verdiğimde deterjan dedi, "hayır deterjan değil" dedim. Sonra şampuan dedi. şampuan değil, çiçek suyu dedim. Ondan sonra kendi dilinde "hampuan diil, çiçek huyu" diyerek çiçek sulama olayına girdi. Çınar'ın ilgisini ve Nisan ayını fırsat bilip hemen mevsim çiçeği almaya gittik. Ve Çınar şakayıkların içinden, sarı turuncu ve illa ki de moru seçti. Kendisi aldı eline saksıları birbir. Ertesi gün mor çiçeğimizdeki tomurcuğun açtığını gördük, ve Çınar herekese gösterdi. "Açtı" diyerek.

Çiçeklerimizi çekip Çınar çiçeğini çekmeden olmadan. Çınar da gitti çiçeklerle beraber poz verdi Çınar çiçeği olarak.. En renkli çiçeğim benim....

Son uyarı: 12 Nisan itibariyle yalnız davetli okuyucular erişebilecektir bloguma. İzleyicilerin mail adreslerine ulaşamadığımdan kendilerini ekleyemiyorum, üzgünüm. İsteyenler daha önce de verdiğim mail adresime yazarlarsa davet gönderebilirim.Ayrıca bloga yorum bırakıp davet isteyenler oldu. Çok teşekkür ederim. Ancak aynı şekilde sizin mail adreslerinizi de göremediğimden ekleyemedim. Direk mail adresime istek gönderirseniz sizi de eklerim.

Sevgiler......

Posted by Picasa

5 yorum:

elif dedi ki...

hadi hayırlı olsun aslıhan ablacım.güle güle, mutlu mesut oturun yeni evinizde.Çınar çiçeği da çok tatlı olmuş bu arada

Unknown dedi ki...

Hoşgeldiniz :)) Çiçek bahçeniz harika, Çınar çiçeğe öpücükler :))

KUZEYLİMİNE dedi ki...

canım ya yazılarındanda belli oluyorki keyfin yerinde,evini seviyorsun ne güzel,en kısa zamanda görüşmek üzere

KUZEYLİMİNE dedi ki...

canım ya yazılarındanda belli oluyorki keyfin yerinde,evini seviyorsun ne güzel,en kısa zamanda görüşmek üzere

Nil dedi ki...

çınar çiçeğinin kökleri sağlam annesi adı gibi. terliklerine baksanıza :))