Lilypie Third Birthday tickers

21 Aralık 2010 Salı

Yılbaşı öncesi oyun günümüz

İlk önce Zeynep geldi. Çınar ile Zeynep, Çınar'ın deniz kıyısı sandalyesi ve şezlongunda oturdular beraber. Şezlongunda güneşleniyordu Çınar diye anlatınca ben, Çınar biraz uzanıp güneşlendi sonra kalktı yerde yüzmeye başladı. Bir mavi çarşaf serseydik de deniz yapsaydık dedim ama yapmadık. ;) Çınar epeyce deniz oyununa devam etti. Yüzdü, denizden çıktı, şezlonga oturup güneşlendi, tekrar yüzdü. Sandalyeleri değiştiler tekrar oturdular. Hayali oyun oynadılar kendi hallerine bize de yönlendirme yapmadan izlemek düştü. :))

Yılbaşı ağacımız hediyesiz olmasın diye hazırladığım hediye paketlerinin içinde ne olduğunu merak ettiğinden arkadaşlarının hepsi gelince Çınar hemen paketleri dağıttı. Sembolik hediyelerimiz olan çorapları hemen giydi çocuklar, ayaklarındaki çorapları çıkarıp. Minik bir hoşluk yaratmak istemiştim, oldu galiba. Mühim olan hediye paketlerinin açılması kısmı idi. ;))
Biraz oyundan sonra büyükten küçüğe sıralama alıştırması da yapmamıza olanak sağlayan çam ağacımızı yaptık. Ardından daireler boyandı, süslendi. Ve annelerin daire şeklinde kestiği fotoğraflar üzerine yapıştırıldı. Birer rafya bağlanarak çam ağacına asmaya hazır bir süs oldular. Zeynep evde yaptıkları güzel süslerden alışmış olsa gerek, süsünü bitirir bitirmez götürdü hemen ağacımıza astı. :)


Biraz daha oyun, boyama, yazı tahtasını paylaşmama, silgi paylaşamama arasında mamalar da yendi. Bir oyun gününün daha sonuna geldik maalesef. Haftaya iki gün buluşmayı planlıyoruz becerebilirsek. ;)
Posted by Picasa

1 yorum:

Nil dedi ki...

Çok şanslı bu çınarcık . Annesi aktif ve yaratıcı. Bayılıyorum oyun gruplarınıza.