Lilypie Third Birthday tickers

28 Aralık 2010 Salı

Zeyneplerde oyun günümüz


Çınar'ın ve benim geç kalkmalarım ve bir de kırtasiyeye uğramamız yüzünden biraz gecikerek vardık Zeynep'lere. Miniklere oyunlara bşlamışlardı, Çınar da onlara katıldı. Hemen aktivitemize geçtik. Rüçhan çubuklarla yıldız şeklinde süsler hazırlamış. Onları pullarla süsleyip, birer fotoğraf yerleştirdik ortasına. Çınar çok ilgilenemedi, oyuncaklara takıldı kaldı.
Sonrasında Zeynep'in fırınlı ocağında yemek pişirip, kek yaptılar. Hayali yemek yapıp, yedi Çınar; her zamanki gibi gerçeklerinin yüzüne bile bakmadı.
Çıkışta merdivenden sıralanarak inmeleri çok güzeldi. Ben fotoğraf makinasını yetiştiremedim, neyse ki Meral'in çektikleri var. Son basamakta yanyana dizilip poz verdiler. Bir de biz bişey demeden kendiliklerinden "peyniir" demesinler mi? güldük. Bu çocuklar alem!!

Perşembe yine buluşup Tuğçe'lerde yılbaşı partisi yapıcaz. Hediyeler verilecek, hazılanan kartlar verilecek. Çok çalıştık bu ara biz ama kopya vermemek için yayınlamıyoruz. Artık hediyeleşme faslından sonra yayınlarız el yapımı kartlarımızı. ;))
Posted by Picasa

Hiç yorum yok: