Lilypie Third Birthday tickers

2 Aralık 2010 Perşembe

Ela ve Ece'lerde oyun günü

Önce Atatürk'ün güneş gibi ülkemize doğuşunu simgelen güneşli Atatürk aktivitemizi yaptık. Tuğçe'nin hazırladığı güneş şablonlarına Atatürk resimlerini yapıştırdık. Atatürk şiirleri okuduk. Bütün minikler Atatürk'ü tanıyor ve biliyor. :))
Sonrasında meyve sepetlerimizi yaptık. Sepetin içine hem Tuğçe'nin hazırladığı boyama meyvelerden hem de yapıştırma meyvelerden yapıştırdık. Sepetin saplarını da zımbaladık. Minikler taktı kollarına, herkes kendi yoluna ;) Sepetleri açıp hayali meyvelerden yediler. Özellikle Çınar hayali yeme işine bayılıyor, gerçekten yemesin de aman! Ela ve Ece de Çınar'a eşlik etti, benim istediğim meyvlerden sepetinde olanlar yedi ve bana da ikram etti. Meyveleri de tanıyorlar. Çok akıllı bu minikler. :)) Maşallah!!!

Aktiviteler bitti ama enerjimiz bitmedi. Balkona çıkarılarak park havası yaratılan kaydırakta kaydılar sırayla. Bu sırada da Tuğçe'nin dağıttığı düdükleri öttürdüler. Düdük çalma konusunda da çok başarılı oldular, bu sefer biz çok memnun olamadık beş veletin aynı anda düdük çalmasından dolayı ;))


Sıra geldi yemeğe; çok güzel mamalar hazırlanmış yine ama sade sütünü içmekle yetindi Çınar. Tuzlu keki eline alsa da bakınıp bıraktı. :((

Bunlarla da yetinmedik bir yılbaşı çekilişi de biz yapalım dedik. Herkes kendi çekilişini yaptı. Yılın son gününde verilmek üzere her çocuk diğer arkadaşlarına birer yılbaşı kartı hazırlayacak bu arada. Çok işimiz var çoook :)))
Posted by Picasa

2 yorum:

Nil dedi ki...

Ne güzel aktivitelerle dolu dolu bir gün olmuş bu böyle. Ben bayılıyorum oyun gruplarınıza. Keşke bizim de burda oyun grubumuz olsa .

Aslıhan Kaplan Bayrak dedi ki...

teşekkürler..
tüm grup üyelerimiz çok içten ve gayretli hepsine tekrar teşekkür ederim burdan...