Lilypie Third Birthday tickers

21 Haziran 2010 Pazartesi

Çınar'la günlerimiz...

Çınar'la günlerimiz dopdolu ve çok yorucu geçiyor... Ara ara daha önce yaptığımız aktiviteleri önüne veriyorum yapması için. Bu sefer de daha önce oyun grubumuzla yaptığımız renk eşleştirmesi için mandalları ve kartları verdim önüne. Hepsine mandalları çok doğru ve güzel bir şekilde taktı. El becerisi çok iyi maşallah. Küçük kaslar için endişelenmeme gerek yok. Parkta kaydırak, merdiven basamaklarını tırmanma ve top oynamasına bakılırsa büyük kaslar için de endişelenmeme gerek yok. ;))



Mandal açıp kapama çok basit görünse de epey maharet ister. Aferin oğluşuma!!!

Bu arada Çınar'ı dün gece uyuturken "komşu komşu huuu" tekerlemesini söyledim. Daha önce belki söylemişimdir aylar önce ama bu ilk gibiydi. "Bi daa" dedi Çıanr ikinci söyleyişimde "inek içti", "dağa kaçtı" satırlarını söyledi üçüncü de ise tamamını beraber söyledik. İnanamadım bu kadar çabuk öğrenmesine... Bir farkla kime kime deyince "Çınar'a, abaya" diyor, başka kime deyince de dayıya, babaya, anneye diye sıralamaya devam ediyor.. :)))
Posted by Picasa

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Aferin Çınar'a :)) Dün akşam ben de söyliyeyim dedim, unutmuşum, sonunu getiremedim :)

Nil dedi ki...

çok şeker oluyorlar. şaşkınlığınızı hayal edebiliyorum. çünkü kızım da aynı şaşkınlığı bana yaşattı. ama benimki artık sıkıldı -oğlun geldi mi? diye sorduğumda -gelmedi deyip kestirmeden kurtuluyor benden :)
bal bunlar bal

Unknown dedi ki...

aktiviteleri not alıyorum hepsi harika biz bayağı ara verdik kendi hallerinde takılıyorlar babada burdaya ellemiyorum :)

Ömer Tuna dedi ki...

valla hayranım size her postta bir aktivite var. Bizde kopya çekiyoruz arada sizden