Lilypie Third Birthday tickers

4 Haziran 2010 Cuma

oyun grubumuz

Bu hafta oyun grubumuz bizdeydi. Önce kızılderili çadırına girip saklandılar, oynadılar. Birbirlerini çok özlemişlerdi. Birlikte oynamaya başladılar artık ve bu çok sevindirici bir gelişme..
İlk aktivitemiz, makarna-nohut karışımının içindeki metal parçaları mıktasla bulmaca. Sırayla hepsi birer parça buldular. Sonrasında ise nohutlarla oynamaya bayıldılar. Önlerine nohut koyup öylece bıraksak saatlerce oynayacaklarıd belki de..
İkinci aktivite ise daha önce Çınar'la yaptığımız kitap ayraçlarından. Yapışkanlı şeffaf folyoya kelebek, çiçek, yıldız vs. yapıştırıp, üstüne de biraz sim döküp diğer yarısını üstüne katlayarak tamamladık. Hepsi epey başarılıydı.

Oyunlar aktiviteler bitmek bilmez ama uyku vakti yaklaşıp huysuzlanmaya başlayınca bizim minikler gitmeden bir teras yapalım, bi de parka uğrayalım istedik. Çok eğlenceli bir oyun grubu daha maalesef sona erdi.
Posted by Picasa

2 yorum:

Nil dedi ki...

çok isterdim sizinle aynı oyun grubunda olmayı. oğluşunuz çok şanslı. oysa benim kızım maalesef yalnız büyüyor.

Aslıhan Kaplan Bayrak dedi ki...

Teşekkürler Nil. Elimizden geldiğince birlikte bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Senin kızın da ilgili bir annesi olduğu için çok şanslı. ;)