Lilypie Third Birthday tickers

27 Haziran 2010 Pazar

iyi ki doğdun Egemen!!!


Egemen'e vereceğimiz hediye için Çınar'ın boyayacağı kağıttan çanta yapalım dedik. 50x70cm. lik resim kağıdını Çınar'ın önüne koyarken tereddüt ettim biraz her tarafını boyayabilir mi diye ancak beni şaşırttı. Kocaman daireler çizdi bir çırpıda; annesine mi çekmiş ne ;) Pastellerle çizdiği kağıdın üstüne kontrast yaratsın diye sarı akrilik ile boyadı büyük fırça ile. Anne çantayı yaparken aynı derecede başarılı değildi ama olsun. Arkadaşının hediyesi için birşeyler yapmış oldu Çınar da..  (Not: annenin atölyesinde arkada gördüğünüz zararlı madde dolu bidonlar olabiliyor.)

Egemen'in doğumgününe gittik. Giderken arabaya biner binmez uyudu Çınar, ancak yine de uyandırmak zorunda kaldım. Neyse uykusu bölünmüş olmasına rağmen pek huysuzluk yapmadı. Egemen'in arkadaşları, oyuncakları ve balonlarla bolca oynadılar. Coştular.. Sanırım ilk kez yaşıtı olan bu kadar çok erkek çocuğuyla bir arada oldu Çınar. Çok keyifli bir gün geçirdik.
 İyi ki doğdun Egemen!!!

Çok yermiş gibi çocuklara ayrılan masaya ilk önce Çınar oturdu. ;))
Erkekler arabalarla oynadılar. Bir ara baby tv izledi orada tanıştığımız Ege ile. Defne ile masada oyunoynadılar. Önceleri Defne elinden kapıverdi kayan ayıcığı. Sonra Çınar da hızl olup kapmayı öğrendi. ;))
Masada pastayı yakın takipteydi Çınar. Zaten pastayı gördüğü andan itibaren hadi mumları üfleyelim deyip duruyordu. Üfleme sırasında Egemen'in yanından ayrılmadı. Pastanın üstündeki arabaları alıp oynamak istedi hatta bir ara. :))
Bahar'ın eline ve yüreğine sağlık herşey çok güzeldi.
Posted by Picasa

4 yorum:

Nil dedi ki...

Çınarcık ın boyadığı kağıttan çanta yapacağınızı söylemişsiniz. ama ben çok merak ettim kuzunun şaheseri çantayı ??

Aslıhan Kaplan Bayrak dedi ki...

maalesef çantanın fotoğrafını çekmemişiz. :(
yine yaparız bir gün, o zaman çekeriz fotoğrafını.söz :))

Unknown dedi ki...

Biz çok teşekkür ederiz Aslıhancım çok mutlu olduk gelmenize ve o şahane hediyeniz evimizin baş köşesinde yerini aldı, hatta fotoğrafını bile çektik, gönderirim :))

Aslıhan Kaplan Bayrak dedi ki...

teveccühünüz efendim :))
nacizane bir hoşlık olsun istedik.. biz de teşekkür ederiz.