Lilypie Third Birthday tickers

4 Nisan 2011 Pazartesi

sayıları öğreniyorum...


Çınar saymayı biliyor ancak henüz rakamları tanıtma olayına pek giremedik. Duvarına asmak için arabalar çıkartmalarından oluşturduğumuz kartlar hazırlıyorduk ama araba çıkartmaları ilk üç rakamda bitince öylece kalmıştı.

Sayılar alıştırmaları aradım nette, pek aradığım gibi birşey bulamadım. Sonunda ben sayı kartları hazırladım. Gülen yüzlerle sayma alıştırması yapıp, rakamları da yanında görebilsin diye. Her zamanki gibi kartları kartonlara yapıştırdım ve şeffaf folyo ile kapladım. Çok güzel sayı kartlarımız oluşmuş oldu. Bloga dosya ekleme işini bilen varsa bana söylesin ben de yaptıklarımı paylaşayım isterim. Belkki benim gibi arayanlar vardır.

Bir de A4 boyutunda tek tek sayılar bastırdım. İçlerini boyamak, kes yapıştır gibi faaliyetler yapmak için. Sekiz rakamının üstüne sekiz tane araba yerleltirdi Çınar. Yolmuş çünkü o. Kartların içinden sekiz rakamının aynısını da buldu, yanına koyduk. Aslında birden başlamamız gerekiyordu ama sekiz yolu ve sekiz tane araba yerleştirmek daha çok hoşuna gitti. ;))

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş kartlar eline sağlık, ben de haftasonu rakamlarla ilgili bir puzzle buldum, ilk fırsatta yazacağım bloğa.
Öpüyorum Çınar'ı, sevgiler.