Lilypie Third Birthday tickers

23 Nisan 2011 Cumartesi

23 Nisan kutlu olsun :))

23 Nisan kuuutlu oolsun
Seviniiin küçükler
Övünüüün büüyükler
23 Nisan kuuutlu oolsun

Çok büyük bayram bu bayram
herkese kutlu olsun
Çok büyük bayram bu bayram
herkese mutlu olsun 
:))
23 Nisan haftasını bu şarkıyı söyleyerek geçirdik.. Daha çok ben söyledim, son günlerde Çınar eşlik etmeye başladı ancak. Evimizin dış kapısını, içerde koridoru ve Çınar'ın odasının camını sıra sıra bayraklarla süsledik.
Yakınımızdaki okullarda bayram kutlamaları ya Cuma'dan yapılmış, ya da Pazartesi yapılacakmış. Dolayısıyla planladığım gibi bir kutlamaya gidemedik. 23 Nisan Cumartesi gününe denk geldi diye böyle bir uygulama yapmışlar ama çok saçma geldi bana...
 
Neyse.... bizde zaten kutlamalar boldu.. Oğuzhan dayımızın haftasonu için ziyarete gelmiş olması büyük mutluluk. Ayrıca anneciğimin doğumgünü 23 Nisan. Annemin kuymağı eşliğinde hep beraber kahvaltı yaptık. Yıllardır süregelen bir gelenekle kuymak bizim için farklı anlamlar içeriyor şöyle ki: ailecek beraber olmak, mutluluk, neşe, paylaşma, kuymak tavası ortada ağzımız yana yana kapışmaca(bu kapışmaca olayında son kez aramızda olan büyükannemin bizi-çocuklarını ve torunlarının yirmisini birden ayakta seyrettiği an), teyzemsiz olmaz-her seferinde yanımızda olmasa da mutlaka kalbimizde ve dilimizde olur..... ve daha niceleri......
Velhasıl pasta yapamamış olsamda güzel bir kahvaltıyla güne başladık. Öğleden sonrasında Naz İrem'in doğumgününe davetliydik. Pasta ve mum üfleme faslını orada yaptık.
 
İyi ki doğdun Naz irem!!!!
Bütün hafta Çınar, Naz İrem'in doğumgününe gitmeyi beklemişti. Her sabah uyandığında "bugün gidiyor muyuz?" diye soruyordu. Sonradan Cumartesi İrem'in doğumgünü şeklinde cevaplar alınca, ertesi günlerde de "bugün Cumartesi mi?" diye sormaya başladı.. ;))
Giderken yüz boyama kalemlerimizi yanımıza almıştık. Çınar yine korkunç mavi kedi oldu. Ama İrem ya da Rüya istemediler boyanmayı. Hep beraber oynadılar, eğlendiler, mumları üflediler.. Çok eğlendiler, çok eğlendik. İrem bir küçük hanım olmuş. Hem de herşeyi kontrol ediyor, yönlendiriyor. Çok çok tatlıydı. Maşallah!!!!

Ve güzeller güzelleri... hepsi birbirinden güzel.. canlarım....
Maşallah!!!

Hiç yorum yok: