Lilypie Third Birthday tickers

28 Nisan 2011 Perşembe

İrem'in geçmiş doğum günü

Aslında bizim oyun grubumuzda Çınar hariç tüm kuzucuklar peşpeşe doğmuşlar... Bu sene İrem'in doğumgünü kutlamasını gecikmeli olarak yapabildik. İrem annesinin diktiği tütüsüyle ve önüne 3 rakamı aplike edilmiş bluzüyle çok tatlıydı. Günün prensesi ;))
Önce boya yaparak başladılar. Ece ve Ela hatunun resimleri beni öldürüyor. Ece figürler yapmaya başlamış. Ela ise figürler yapmanın yanısıra mekan boyamaya başlamış. Tabii bunlar benim akademik dilimle açıklamalarım. Her gün şaşırtıyorlar bu kuzular beni :))


Daha sonra yüzüne göz, kaş, ağız, burun yerleştirilmek üzere Meral'in hazırladığı çocuk şablonuna resimler yapıştırıldı. Hepsi çok başarılıydı. (Evde boyadık bu çocuğu sonradan.) Ardından çok ilginç bulduğum bir çalışma hazırlamış Meral. suda bekletilmiş nohutlar ve kürdanlarla iki boyutlu ya da üç boyutlu şekiller yapma çalışması. Önce pek bi anlam veremediyseler de sonradan annelerin de yardımıyla kare, üçgen, sandalye, çöp adam, ev, köprü şeklinde çoğaltıldı...Çınar da köprülerin altından arabaları geçirdi elbette.
Sıra geldi pastaya.. yuppi!!!!! bizim kafadarlar pastaki mumu üfleme yarışındalar. Daha fotoğraf çekemeden üflediler bi kaç kez... Kutlu olsun mutlu olsun 3 yaş hepinize!!!!!

Hiç yorum yok: