Lilypie Third Birthday tickers

20 Nisan 2011 Çarşamba

günler geçiyor...

Hastalıklar bitmiyor... Annem taşını düşürdü ancak safra kesesinde başka bir taşı olduğu ortaya çıktı tesadüfen... bir gün atölyede harıl gürül çalıştım.. akşam geldim Çınar ateşlenmiş, sabahtan belliydi gerçi.. Bugün off durumundayız.. İştahsız olan Çınar iyice iştahsızlaştı. Dolayısıyla gücünü geri kazanamıyor, halsiz.. hele bu sabahki hali feciydi. Gözlerini açamıyor, halsizlik ve ateşten.. Bu yaşına kadar pek ateşlendiği de olmamıştı. Garip bir durum bizim için. Bakalım nasıl atlatıcaz.


Bu arada evde faaliyetlere devam.. Pazartesi günü için dedesi ile yapması üzere tuvalet kağıdı rulosundan tavşan ve kuzu kalıpları ve malzemeleri hazırladım. birincileri beraber yaptık. Çok şeker oldular. Fotoğraf makinem ve hazırlanan minikler annemlerde olduğundan henüz fotoğraf koyamıyorum.
Bugün de evdeyeken epeydir düşündüğüm sayı çalışmalarını yaptık. A4 sayfalarına bastığım büyük içi boş rakamları kalemle önce içini çizerek rakamı yaptı. 'başından başlıyoruz, göbeğini dolaşıyoruz,..' şeklinde tanımlamalarla yazdık rakamları. Sonra da 1'den 5'e kadar sayılar için balık çıkartmaları yapıştırdık, doğru sayıda. Onları koridordaki duvarımıza sırayla astık. 6-9 arası için de kelebek çıkartmalarını kullanıyoruz. Onların hepsini tamamlayamadığımızdan henüz asmadık.. Yazıcıdan çıkarttığımı görünce 'dinozor resmi de çıkaralım boyayalım, anne' dedi. google sağolsun "dinasour coloring pages" diye aratınca bi dolu materyal çıktı. Hatta şurda A dan Zye tüm harfler için dinozor isimleri ve resimleri var. İsteyenlere duyurulur.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun Çınar'a ve annene. Halsiz olunca da insan çok üzülüyor, çabuk toparlar inşallah.

2zlerimiz dedi ki...

bu havalardandır bence biz büyükleri bile sersem yaptı bir güneş bir soğuk yada güneş var ama buz gibi hava anlamadık gitti. Çok geçmiş olsun cnm ailecek sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...