Lilypie Third Birthday tickers

5 Nisan 2011 Salı

Eren'i istiyorum!

Bugün evde olduğumuzdan Çınar'ın arkadaş hasretini gidermek üzere Eren'i çağırdık. Sağolsunlar bizi kırmayıp geldiler.. Selamlaştılar, öptüler birbirlerini. Çok hoş o halleri. :) Sonrasında Çınar'ın odasında oynadılar bir güzel. İkisi birbirini görüp-kıskanıp yesin diye yemek olayını beraber gerçekleştirdik. Çorbanın altını kapatır kapatmaz Eren'in isteği üzre tabakalra koyduk. Soğumak bilmedi. ;)) Krakerle, oyunla çorbalarını içtiler. Eren pilav istedi, ama henüz pişiyor. Onun pişmesini bekleyemediler. Buldukları kurumuş takır takır olmuş simiti paylaşıp nasıl becerdilerse yediler. ;)

Pilavı beklerken bir faaliyet yapalım dedik. 1 rakamını kes yapıştır şeklinde doldurduk.
Sonra pilav ve tavuk pişti. Yanında salatalık, havuç ve yoğurt.. Eren daha çok pilavdan, Çınar daha çok tavuktan şeklinde yediler.. Neyse ne kadar yeseler kardır deyip onların oyunlarına uyduk maalesef.. Masanın altına girip burası bizim evimiz dediler. Küçük dinozorlar yemeklerini evlerinde yediler..
Deniz kenarında sandalye ve şezlongta oturarak 'Deniz kıyısında' kitabını okuduk. Araba kartlarıyla eşleştirme oynadık, Eren pek ilgilenmedi. Sonrasında Ceren ablayı okuldan almaya gittik. Onları evlerine bırakıp biz de eve döndük.

Bu arada bu sabah Çınar uyurken bütün arabaları toplanıp uzaklara gitmişler. Çınar'a küsmüşler çünkü Çınar her markete girdiğinde yeni araba istiyor ve "benim arabalarım pis", "benim çok arabam yok" şeklinde cümleler kuruyormuş. İsteği olmadığında ağlayarak çıkıyormuş her market alışverişinden. En son dün evdeki arabaların aynısını istemiş markette, evdekilerin pis olduğunu söyleyerek yine. Bu da bardağı taşıran son damla olmuş. Bütün arablar tası tarağı toplayıp gitmişler. Bilmiyoruz dönerler mi? Çınar'ın onları ikna etmek için çok uğraşması gerekecek.İşte böyle... sizi gelişmelerden haberdar ederiz.... ......

3 yorum:

Derya dedi ki...

ooo saclar uzamis yine cok atli olmus maasallah. Yakinda görüscez memo ona arkadas olur :)

Aslıhan Kaplan Bayrak dedi ki...

bekliyoruz dört gözle :))

Adsız dedi ki...

This is very interesting, You're a very skilled blogger. I've joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I've shared your website in my social networks!