Lilypie Third Birthday tickers

17 Kasım 2010 Çarşamba

Bayram kaçamağı ;)

Bir ilki gerçekleştirdik ve Çınar'la beraber bir kültür turuna katıldık. Bizim için de ilk olmasının yanısıra(eşim turlarda olabilecek tatsızlıklardan hazzetmediğinden) Çınar için de pek çok ilk yaşandı. İlk otobüse binişiydi ve ilk otobüse binişi de 8-9 saat sürdü. Akşam saatlerinde uyuya kaldığından otobüse bindiğimiz geceyarısında uyanıktı, sıcaktan ve ortamdan dolayı uyumakta biraz güçlük çekti. Ama umduğumuzdan çok daha rahat oldu. Çınar çok uyumluydu, sakindi annesinin birtanesi. Teşekkür ederim oğlumcum güzel bir gezi yaşamamıza engel olmadığın için.

İzmir Konak meydanına sabahın erken saatlerinde düştük. :)
Çınar ve Rüya ablası kuşlarla oynaştı...

Öğle vakti Çeşme'deyiz.. Bu geziye katılmamıza vesile olan Faruk abi, canım teyzem ve Rüya ile...

Çeşme kalesine çıktık hep beraber. Manzara harika :))

Geceden kalma yol yorgunluğuyla gün boyu durdurak demeden gezince herkesin pestili çıktı. Akşam yemeği vakti geldiğimiz otelde yemekten sonra herkes bayılmıştı. Kuşadasını ertesi gece keşfe çıkacağız..
Posted by Picasa

3 yorum:

Nil dedi ki...

Bence harika bir karar vermişsiniz. Seneye belki biz de kızımla böyle bir ilk yaşarız :)Fotoğraflar çok güzel.

Adsız dedi ki...

I have infer from a few of the articles on your website at this very moment, and I unqualifiedly like your style of blogging. I added it to my favorites trap period file and will be checking back soon. Will report register into public notice my site as ok and leave to me conscious what you think. Thanks.

Aslıhan Kaplan Bayrak dedi ki...

I'm glad that you liked my blog. And I wonder about you or if you're also blogging about anything? There is no problem of adding my blog to your favorites trap. Thank you for stopping by. see u :)