Lilypie Third Birthday tickers

10 Temmuz 2010 Cumartesi

baloncuk yakaladık :)


çok çok eğlendik... baloncuk yakalamaya çalıştık. güldük, koştuk...
Posted by Picasa

9 Temmuz 2010 Cuma

şapka ve terlik isteği


Çınar'ın kuzeni Yusuf abisi ve babaanne ve dedesi de Altınoluk'taydı bu bahar ve yaz başı... Biz gittiğimizde de on gün kadar beraberdik. Çınar illa ki Yusuf abisinin şapkası ve terliğinden istedi. Bunun üzerine Küçükkuyu'ya gittik. Ayağına göre terlik bulamadık tabi, aslında tek bulabildiğimiz terlik buydu. Hiç istemesem de Ben10 figürlü terlik almak zorunda kaldık. Rüya abası aldı Çınar'a terlikleri. Bu terliklerle çok kez düştü. Hatta aynı gün üstüste 3 kez düştüğü oldu, yara üstüne yaralar çok canını yaktı. Ama terlik sevdasından yine de vazgeçmedi. Şapkası da illa ki bu model olacak "Yufuf abi gibi". ;)) Dışarı çıkarken mutlaka şapkasını taktı, ama ille de bu şapkayı. ;)

Bir de yeşil çantasını alıp eline ben okula gidiyorum. Ben abama gidiyorum anne, sen beni burda bekle. Şeklindeki söylemlerle evden çıkıp gitmeleri var. Her sabah abasına gidip televizyonda caillo izliyorlar.Tüm çizgi filmleri de caillo diye izledi bir süre. ;) Bizim hayatımıza da tv ve caillo girmiş oldu.
Posted by Picasa

7 Temmuz 2010 Çarşamba

bisiklete biniyoruz...


Rüya aba, Yusuf abi ve Çınar bisiklete biniyor...
Posted by Picasa

3 Temmuz 2010 Cumartesi

doğum gününde yollarda :))


 

Önceki gece açılış dolayısıyla geç bitince ve ben sergi hazırlıkları dolayısıyla tatil için bavulları toplayamamış olduğumdan öğle üzeri yola çıktık. Maalesef günü yollarda geçirmek durumunda kaldık. Bir mola yerinde oyun parkını gören Çınar'ı daha fazla tutamadık. Tünel kaydıraktan da ilk defa kaymış oldu. Önce tereddüt etse de sonrasında çok eğlendi. Akşam bizi dört gözle bekleyen dedeler, anneanne, babaanne, Rüya aba, Yusuf, teyze, Şahin dayılara kavuştuk. Bize süpriz doğum günü hazırlamışlar. Yola çıkmadan önce tüyoyu aldığımdan ben de süslemeler için hazırlıklıydım. Hemen terasa çıkıp ayarlamaları yaptım.

Çok keyifli ve güzel bir doğumgünü oldu. İyi ki de o gün kutlamışız daha sonra hiç fırsatımız olmadı. Ne yazık ki fotolar bir hatam üzre Altınoluk'taki bilgisayarda kaldı. Hırsızın gazabına uğramamış olsaydım laptopumla günü gününe yazmış ve yayınlamış olacaktım tatilimizi ancak kısmet.. diyelim yine... artık bu olay üzerine daha fazla beddua(kötü dua) etmeyi bırakıp iyi dualar etmeye karar verdim ve çalınanların yerine daha iyileri ve daha güzellerine sahip oluruz inşallah diyorum. Tabi bu kaydı da döndükten bir süre sonra yayınlamama rağmen o günkü tarihle yayınladığımın kaydını da buraya düşeyim..




iyi ki doğdun OĞLUM!!!
daha nice güzel yıllara hep beraber inşallah...




Posted by Picasa

2 Temmuz 2010 Cuma

sergi günü :))

Çınar iki gün boyunca hazırlıklar ve açılış dolayısıyla benimle koşturdu. İkinci gün artık sabrı tükendi. Sergi mekanında top oynamak istedi. ;)) Arkadaşlarımla tanıştı ve de kaynaştı. O gün bugündür Kudret abisini unutmuyor. Kudret ve İlker'le Beraber top oynadılar kedi sevdiler, dolaştılar.Herşeye rağmen maşallah'ı vardı Çınar'ımın. Çok uslu ve sakindi genel olarak.Teşekkür ederim kuzucuğum.
Açılış sırasında piyano ve viyolonsel çalan abi ve ablaları hayranlıkla izledi. Yanlarından ayrılmadı.


Liseden arkadaşlarım vefakar Kaya ve Nerdin.

Resim bölümü arkadaşlarım...


Posted by Picasa

1 Temmuz 2010 Perşembe

iki yaşının dolmasına az kala....

Canım oğlum, ikinci yaş gününü çok güzel bir partiyle kutlamak istiyordum aslında. Arkadaşlarını davet edecektim, yaşıtların olsun istiyordum... ciciler hazırlayıp, rengarenk bir gün geçirmeni sağlayacaktım. Ama büyük olasılıkla ömrün boyunca böyle olacak, okullar kapanmış arkadaşların tatile gitmiş olacak, belki sen de.. ama şimdi midemi burkan başka bir heyecan daha var.. şu sergi olayı.. neden bu kadar heyecan yaptım bilmiyorum. hayırlısıyla şu önümüzdeki iki günü de atlatalım... ver elini Altınoluk. evet doğumgününde yollarda olacağız... muhtemelen orada ailecek kutlarız... mutlaka bir pasta ve mumlar olacak merak etme :))

seni çok seviyorum.....
seni düşünürken midemin ağrısı da hafifledi. ;))

sergi hazırlıklarında Çınar...

Oğlumla ne kadar gurulansam azdır. maşallah bitaneme hiç yormadı beni, hiç yaramazlık yapmadı. çok çekiniyordum onunla nasıl olacak diye ama çok güzel geçti. Kudret abisiyle çok haşır neşir oldu. Kucağında ve arabasında gezdirdi Kudret abisi Çınar'ı, uyku mahmurluğunu atana kadar. Sonra Sibel ablasıyla gezdi. Sonra İlker abisi ve Kudret abisiyle top oynadı... teşekkürler canım oğlum..


işte sergi mekanı!!!!!