Lilypie Third Birthday tickers

19 Ekim 2010 Salı

oyun grubu bizde :)

Bu hafta oyun grubu bizdeydi. Çınar'ın doğumgününü arkadaşlarıyla kutlayamamıştık. Hazır sıra bize gelmişken geçmiş doğumgününü kutlayalım dedik. Bu aralar fazlasıyla yoğun olduğumdan gece 23:00 ten sonra hazırlıklara ancak başlayabildim, sabahladım ama değdi. Çınar'ın bol cevizli ve çukulatalı doğumgünü pastasını, şeker glazürle süslenmiş un kurabiyelerini, böreğini ve poğaçasını hazırladım. Arkadaşlarımıza vermek üzere maskeler hazırladık, bunları daha önce Çınar'la hazırlamıştık neyse ki. Süslemelerin tamamı da benim elimden geçti, 9 tane daire kesti diye babamızın eli acımış çünkü. ;) Yazık sana deyip devamını kendim yaptım. Gecenin ikibuçuğunda balonları duvara asayım derken, bantlardan dolayı iki tanesini patlattım; ve vazgeçtim o sevdadan. :)
İlk gelen Zeynep ve annesi oldu. Çınar'ın odasında yapboz oynadılar. Çınar biraz huysuzluk yaptı, hiç yapmadığı şekilde "onlar benim" dedi. Ardından Ela, Ece ve İrem de beraber geldiler ve kadro tamamlandı. Ela ve Ece hemen iyi ki doğdun Çınar deyip hediyelerini verdiler. Ardından pastadan önce hediye kabul törenini yaptık. Makinalar salonda kaldığından fotoğraf çekemedim. Birer öpücük ve hediye aldı Çınar arkadaşlarından. :)) Hepsine ve annelerine çok çok teşekkür ederiz..

Yeni aldığımız ressam sehpası en çok ilgiyi gördü. Herbiri yazabilmek için yarıştı. Sonunda iki yüzünü de kullanabilecekleri şekilde ortaya getirdik. Kendilerini ifade ettiler, arada biz çay içerken kazalar da oldu. Anneler çay içmese de olur deyip yanlarına geldik mecbur.
Daha sonra hep beraber kuş kafesi yaptık. Uzun bir aktivite olduğundan dikkatleri toplamak güç oldu. Daha çok anneler başarılıydı ama sonuçta herkes kuş kafeslerinden çok memnundu. Ellerinden bırakmadılar..
Posted by Picasa

4 yorum:

elif dedi ki...

maşallah size herşey çok güzel gözüküyor...

Unknown dedi ki...

Yorulmuşsun ama fazlasıyla değdiği belli oluyor :))
Nice mutlu, sağlıklı ve böyle bol arkadaşlı yılları olsun Çınar'ın.
Çok öpüyoruz, sevgiler.

Aslıhan Kaplan Bayrak dedi ki...

Teşekkürler Elif.. bi enerjimi toparlarsam sizi de toplayacağım..

Çok teşekkürler Bahar. Egemen de aramızda olsun isterdik aslında...
Çocuklarımızın hepsine sağlıklı, mutlu ve arkadaşlarıyla beraber geçirecekleri yıllar olsun. Egemen'le geçireceğimiz günler de olsun isteriz, pek erkek arkadaşımız yok biliyorsun ;)) Biz de sizi öpüyoruz kocaman :))

Adsız dedi ki...

Aslıhancım blogunu bizlerle de paylaştığın için çok teşekkürler.O kadar güzel aktiviteler yapmışsınızki hepsi birbirinden güzel.Êmeğinize yüreğinize sağlık.İnşallah bundan sonra blogunu şifrelendirmezsin.İnan çok şey öğrendim.
Çınar 'ın geçmiş doğum günü kutlu olsun.Nice sağlıklı,mutlu yıllara.
Yorgunluğunuza da değmiş ,herşey çok güzel olmuş.Kurabiyelere bayıldım.

mavibirbulutolsam.blogspot.com