Lilypie Third Birthday tickers

25 Mart 2010 Perşembe

toplanmak zor işmiş arkadaş...

Boşuna on senedir aynı evde oturmuyormuşuz demek... Taşınmaktan hep korkmuştuk,hep taşınmamak için bahaneler üretmiştik. Öyle yayılmışız ki eve, toplayabilene aşkolsun. :) Atölye odamı toplamak en zoruydu. Ne kadar çok resim, ne kadar çok kağıt, ne kadar çok kitap, ne kadar çok boya, ıvır zıvır... Birşeyler yaparım diye biriktirdiklerim. En sonunda çöp ev olmaya aday olmam... Neyse çoğu gitti azı kaldı. Bitti bitecek taşınıyoruz kısmetse. Uzun bir süredir yazamamamın sebebi bu.. Ayrıca yakında sadece davetlilerin görebileceğini tekrar hatırlatır, izleyicilerime son çağrılarımı sunarım.
Yeni evde yaptığımız ve yapacağımız tüm faaliyetlerin detaylarını da ayrı ayrı vereceğim... Hatta aklımda bildireceğim bir hafta boyunca her gün yeni aktivite göndermek var...

Bu manzaraya karşı kimbilir ne güzel günler geçireceğiz..
En kısa zamanda görüşmek üzere..
Sevgiler...

Posted by Picasa

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Kolay gelsin Aslıhancım. Manzaranıza bayıldım, güle güle oturun inşallah :)))

Ömer Tuna dedi ki...

yeni evinizde sağlıkla mutlulukla yaşayın. Taşınmak zor ama yerleşince harika!!
erişimi engelleyince nasıl ulaşıcağız şimdi ben mail adresimi vermiştim

Aslıhan Kaplan Bayrak dedi ki...

teşekkürler Bahar ve Ömer Tuna..
Mail adreslerini gönderenleri ve tabi ki seni de ekleyeceğim...

xxx dedi ki...

kolay gelsin.. herşey hemencecik bitiversin.. bizde sizi yeni takip etmek başladık.. bizede davetiye gönderirseniz seviniriz..

Aslıhan Kaplan Bayrak dedi ki...

Hoş geldiniz Alyamaya'nın Esra'sı.
Sizi de eklemem için bana email adresinizi göndermeniz gerekiyor. aslihankaplan@gmail.com adresime mail atarsanız memnuniyetle eklerim sizi de.

Nil dedi ki...

Yeni evinizde herşey gönlünüzce olsun. Eviniz mutluluk, neşe , huzur dolsun. Sizi takip etmek benim ve kızım için büyük zevk. Davetinizi dört gözle bekleyeceğiz. Sevgiler.Nilhan