Lilypie Third Birthday tickers

9 Mart 2010 Salı

Çınar'ın arkadaşları bizde...

 
Bir gece önce geç yatan Çınar'ı, Ece ve Ela yatakta yakaladı. Erken yat, arkadaşların gelecek demiştim oysaki. ;) Onlar paltolarını çıkarırken Çınar da çarçabuk üstünü giydi; arkadaşlarını karşıladı. Zeynep ve İrem'in de gelmesiyle kahvaltı faslına geçtik. Herkesten önce Çınar oturdu sofraya, ee acıkmış besbelli. Sabah kahvaltısı önemli öğün. Çok olmasa da az biraz yedi işte.. Buna da şükür.
İlk aktivitemiz mandalları renklerine göre mavi, açık mavi, pembe ve kırmızı skalalı kartona takmaca. Zeynep bütün renkleri biliyor. Ama eşleştirme konusunda çocukların hiçbiri sorun yaşamadı. Hepsine kocaman yıldızlı aferin!
Sonraki faaliyetimiz ise köpük tabakları kırıp mozaik çalışması yapmak. Kırma kısmı tamam. Sonra mukavvadan çıkardığım şekillerin üstüne köpükleri yapıştırmaca. İşte mozaikler oluyor. ha gayret çocuklar! Anneler yapıyor sizin yerinize ama yardımcı olun biraz.. ;)
En eğlenceli kısım ise köpükleri havaya atıp kar yağdırmaca. Aşağıda görüldüğü üzere herkes çok eğlendi!!!



Posted by Picasa
Çok yerlermiş gibi mama mama diyerek marmelatlı pastaya hücum ettiler. Kesmem için sabredemiyorlar bile... Aynı iştahla yediğinizi de görürüz inşallah. :))

Çınar'a dair notlar: Çınar oyuncaklarını paylaşıyor ancak kitapları konusunda aynı şey geçerli değil. Bu konuda hassasız kardeşim ;) Kitaplarını alanların peşinden gidiyor, ve istiyor. Anne müdahele edip kitabı okumaya başlıyor. Çınar ilgiyle dinliyor ancak kitabı alan arkadaş aynı şekilde memnun değil. Başka bir kitap almaya gidiyor. ;)

Fotoğrafların daha fazlası için tık tık.

1 yorum:

elif dedi ki...

negüzel, ne eğlenceli şeyler yapıyor bu çocuklar böle .hem onlara hemde size tebrikler