Lilypie Third Birthday tickers

12 Mart 2009 Perşembe

Sekiz ayın özeti :)



öyle çok fotoğraf çekmişiz ki, fotoğrafları seçmem haftalarımı aldı. 5500 fotoğrafı 750 ye ancak indirgeyebildim. bir kaç haftadır da babamız bastırsın diye bekliyoruz. Bu arada yeni fotoğraflar çekiliyor, onları eklemedik henüz. üstteki kolajda ilk seçimden yaklaık 700 fotoğrafın karışık kolajı var. Picasa programı sağolsun. bu kolajı poster boyutunda bastırmayı düşündük, nasıl olur nasıl basılır bilemiyorum ama hepsini bir arada görmek keyifli olur sanırım.
Posted by Picasa

2 yorum:

ayben dedi ki...

Merhabalar..

Maşşallah ne tatlı olmuş oğluşunuz...Bizde takipteyi o zaman...:))Zaman o kadar çabuk geçiyorki bu zamanları bile hatırlamakta güçlük çekeceğiz..Neden mi? Biz şimdiler de sizin zamanınızı hatırlayamıyoruz ondan..Zaman hızlı ki:))Bu belgeler ileride çok işe yarayacak hem de çok...Sevgiler..

Adsız dedi ki...

valla kimse sulanmasın, bana benziyo benim aslanım.. o dayısı gibi yakışıklı olacak, dayısı gibi vefalı olacak, dayısı gibi ailesine ve vatanına bağlı olacak, dayısı gibi paraya,makama,rütbeye,konuma değil insana değer verecek ve kesinlikle dayısının yaptığı hataları yapmayıp hem mutlu olacak hemde bizleri mutlu edecek....AMİN :)