Lilypie Third Birthday tickers

23 Şubat 2010 Salı

Ela ve Ece'lerde oyun grubu

Minikler özel kahvaltı masasında yumurtalarını soyarak başladılar güne... :) Meyve suları eşliğinde kahvaltı yaptılar.

Tuğçe yine bomba gibi aktiviteler hazırlamış. Önce tuvalet kağıdı rulolarına minik yuvarlak yara bantları yapıştırdılar. Bantların kağıtlarını kendileri açarak küçük el kaslarını geliştirdiler, el göz koordinasyonu çalışması yapmış oldular.. Yapıştırdığı bantları çıkarmak daha zevkli geldi Çınar'a. ;)
Bir sonraki aktivite akrilik boyalarla tahta çubuk boyama. Boyaları döküp karıştırmak, çubuğu direk boyaya daldırmak, üst baş boyamak suretiyle epeyce eğlendikleri bir sanat çalışması oldu. Sonrasında ise banyoda el, kol, saç yıkama ve kıyafet değiştirme. Çınar fırçayı saçına sürerek yeşil balyaj yaptı ama yine de çok eğlendiler çocuklar... Ellerine sağlık Tuğçe'cim.

Herkes gittikten sonra biz Ece ve Ela'yı bırakamadık sitelrindeki parka çıktık. Çınar arakda kalan Ece'ye seslenerek "Ece gel" dedi. Bırakmadı arkadaşını. Birbirlerini çağırarak ve elele tutuşarak, kedileri kovalayarak parka yürüdüler. Çok tatlılardı hepsi de. Ece ve Ela deneyimli büyük kaydıraklı kompleksin merdivenlerini tırmanıp herbir kaydıraktan kayabiliyorlar. Çınar merdivenleri tırmandı ama demir tırmanma kısmında yardım aldı. Sonra standart kaydıraktan kaydı yine. Dönen kaydıraktan henüz kaymadık hiç. Başka zaman deneriz havalar ısınınca. Salıncak, tahtıravalli, döner platform hepsini denedik. Bizim mahalle parkından daha kapsamlı bir parkları var kıskandık. Biz de o siteye gelsek acaba? ;)

Epeyce uzun bir oyun buluşması oldu, yolda uyudu tabi ki Çınar. Eve gelince de uyanmadan devam etti uykusuna..
Posted by Picasa

Hiç yorum yok: