Lilypie Third Birthday tickers

14 Kasım 2009 Cumartesi

oyun grubu 2. buluşma

oyun grubumuzla ikinci buluşmamızı gerçekleştirebildik. İlk gelenler Ela ve Ece oldu. Çınar'ın uyanmasına, mızmızlanmasına ve hazırlanmasına tanık oldular. Daha sonra Egemen geldi. en son da bugün ilk kez görüştüğümüz Oytun ve Tuana ikizlerimiz geldiler. Pek fazla aktivite hazırlayamadım diye endişe ediyordum ancak yine de epey aktivite dolu, dopdolu keyifli bir buluşma geçirdik. Tuvalet kağıdı rulolarından ev yapımı marakaslarımız ile şarkı söyledik.
"eğer sen de mutluysan çalkala
eğer sen de mutluysan çalkala
eğer sen de mutluysan ve yüzün gülümsüyorsa
eğer sen de mutluysan çalkala"
orjinali alkışla olan şarkıyı marakasları sallamak için çalkala diye değiştirdik. yaklaşık 2o küsür sene önce ingilizce dersinde ingilizcesini öğrendiğim orjinal şarkı burada. biz de Fisher Price'ın bir oyuncağından türkçe uyarlamasını kendimize uyarladık. bütün çocuklar eşlik ettiler tabi annelerinin yardımıyla. :)
topları kutuya atmaca, doldurmaca, birbirimize atmaca(aman kafalara dikkat) oynadık.
oyuncaklarla oynamaca...
bir kabloyu tutarak tren olduk, odaları dolaştık. çuf çuf çuf...
hatta Tubitak'ın Gölde kitabını okudum ve sonuna dek bütün çocuklarımız dinlediler. kocaman alkış onlara. hepsi pırıl pırıl bebişler...
ve tabi artık klasikleşecek gibi gözüken kutu kutu pense oyununu da oynadık.
bu arada mamalar yemeyi de ihmal etmedik.
Tabii ev sahibi ve oyun kurucu olarak pek fazla fotoğraf çekememişim. Hava da erken karardığından sonuçlar pek iyi olmasa da fotoğrafların daha fazlası için:
Posted by Picasa

Hiç yorum yok: